Menu Sluiten

Gamma Panna Voetbal

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Coole sportattracties, shows & workshops

Op zoek naar unieke sportieve animaties voor jouw event? Daar kunnen wij voor zorgen! Huur onze sportattracties voor jouw event, feest, teambuilding of sportdag. Geleverd en opgebouwd door ons of door u afgehaald.

Ons aanbod voor:

Over Rabona Sport

Wij zijn een Belgische firma die unieke sportattracties verhuurt en verkoopt en sportshows en workshops aanbiedt. Gevestigd in Willebroek, actief over het hele land en soms ook daarbuiten. Onder onze merknaam Rabona Panna produceren, verkopen en verhuren we panna voetbal kooien.

Over Filip Meeus

Filip is de oprichter en bezieler van Rabona Sport. Op 17-jarige leeftijd reisde hij de wereld rond om zijn freestyle voetbalkunsten te tonen. Zijn passie voor sport en ondernemen leidde tot de oprichting van Rabona Sport. De kans is groot dat u Filip aan de lijn krijgt wanneer u ons belt of mailt.

90671909067190

More info

tags: Aanbod Sportshows – Offerte Sportshows – Panna Voetbal – Prijzen Sportshows – Sport Workshops – 

Wenst u meer info over gamma panna voetbal kijk dan vlug op https://rabonasport.be | Gamma Panna Voetbal


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gamma panna voetbal

NO AI

skip to content infosmartstevenvets.be facebook youtube search search for minimal agency home wie zijn wij onze diensten service management sport consulting evenementen partners klanten contact minimal agency menu home wie zijn gamma panna voetbal zijn zeer gegeerd wij onze diensten klanten testimonials infosmartstevenvets.be contact bruggen bouwen en onderhouden samen de brug naar de toekomst maken. learn more contact us service management verbeter en onderhoud de kwaliteit van jouw kerndiensten sports consulting begeleiden van elke sporter sportclub of federatie eventing eentje om nooit meer te vergeten about us kansen creren voor iedereen bedrijven helpen om zich te optimaliseren en overhead kosten laag te houden. Door middel van sport het welzijn van de mensen rondom ons verbeteren het nut van gamma panna voetbal Via evenementen mensen met een zelfde doel b.

.

Meer informatie over Gamma panna voetbal

.